Her kan du læse om de spændende events på museet ifm. årets K7
Aflysning kan forekomme ved for få tilmeldte. Du vil i så fald få direkte besked.
Onsdag den 10. september 2025 kl. 16:00
Aften på museet - Fællesspisning og kartoffeltryk på genbrugstekstil
Se udstillingen ”Mens vi venter på MIND” og oplev Kristine Baagland fortælle om sine værker og historien bag.
Efterfølgende overtager vi køkkenet i Café Inga, hvor vi laver aftensmad sammen. Vi krydser fingre for godt vejr, så vi kan dække op til fællesspisning i museets have.
Her ville der også være mulighed for at deltage i en upcycle-workshop, nemlig kartoffeltryk på genbrugstekstil. Tag dit gamle tøj med, det der alligevel bare samler støv bagerst i skabet, og giv det nyt liv hos os. Vi står klar til at hjælpe og udfolde os kreativt sammen med jer!
Mødested:
Middelfart Museum, Algade 8 , 5500 Middelfart
Hvor længe:
Til kl 21, men det er helt op til dig, hvor længe du bliver
Mad:
Vegetarisk Bolognese med kartofler
Pris:
Det hele er GRATIS, så kom og vær med
Hvem:
Alle mellem 16 og 27 er velkomne
Fredag den 12. september 2025 kl. 16:00
Mærk naturen med Middelfart Museum og Naturcenter Hindsgavl
Få en pause fra skærm, skole og hverdagens stress og tag med på sanketur og lav mad over bål
Kom med ud i naturen med naturvejleder, Rikke Vesterlund, og Giv-Et-År-unge, Magnus og Hannah.
På turen sanker vi brændenælder, urter og bær, laver mindfulnessøvelser og deler tanker, vi måske ikke så ofte sætter ord på.
Om aftenen laver vi mad over bål med sankede ingredienser og hygger omkring bålet.
Mødested:
Middelfart Museum, Algade 8, 5500 Middelfart
Hvor længe:
Til kl. 21, men det er helt op til dig, hvor længe du bliver
Mad:
Vegetarisk grøntsagssuppe med bålbagt brød
Gluten-fri, men ikke cøliakivenligt (brød er ikke glutenfrit).
Ingredienser:
Suppe: Gulerødder, kartofler, løg, brændenælder, grøntsagsbouillon. Brød: mel, gær, vand evt. urter.
Dessert: Skyr eller chokolademüsli med bær eller varm sauce lavet af bær og sukker.
Pris:
Det hele er GRATIS, så meld dig til og vær med
Hvem:
Alle mellem 16 og 27 år er velkomne