Middelfart Museums persondatapolitik    

 Behandling af persondata 

Middelfart Museum behandler personoplysninger (bl.a. navn, adresse, tlf. nr. og e-mail) når du retter henvendelse til os (personligt, telefonisk, pr. e-mail eller brev). Formålet med behandlingen er at kunne kommunikere med dig og foretage den administration, som er nødvendig ved din henvendelse. Middelfart Museum beder kun om personoplysninger, hvis din henvendelse kræver det. Vi behandler f.eks. personoplysninger i forbindelse med bestilling af guidede ture, tilmelding til aktiviteter eller arrangementer, besvarelse af henvendelser m.m. Vi beder ikke om flere oplysninger, end det er nødvendigt for at hjælpe med din forespørgsel.  Persondata deles ikke med tredjepart og anvendes udelukkende til de formål der oplyses om i forbindelse med f.eks. bestillinger og tilmeldinger. 

 

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau og passe på dine personoplysninger. 

 

Vi sletter dine persondata efter to år når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling.   

 

 

Nyhedsbrev 

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker på Middelfart Museum. Vi skriver om relevante emner arrangementer, udstillinger, foredrag m.v. Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Museet benytter programmet MailChimp til at udsende nyhedsbreve.   

 

Du kan læse mere om vores nyhedsbrev og om tilmelding her >>  

 

 

Cookies 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Behandling af personoplysninger, som vi indsamler gennem cookies, er baseret på dit samtykke. Du kan læse mere om vores brug af cookies her >>

 

Behandling af personoplysninger, som vi indsamler gennem cookies, er baseret på dit samtykke. Du kan læse mere om vilkårene for afgivelse af samtykke nedenfor. 

 

 

Samtykke 

Når du bruger vores hjemmeside eller retter henvendelse til museet, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke. 

 

Vær opmærksom på, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os (se kontaktoplysninger nederst). 

 

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen. 

 

Trækker du dit samtykke tilbage, kan du muligvis ikke benytter de funktioner, som vi tilbyder på vores hjemmeside fuldt ud. Det kan også betyde at museet ikke kan behandle din henvendelse i forbindelse med bestilling af guidede ture, tilmelding til aktiviteter eller arrangementer m.m.   

 

 

Ændringer af persondatapolitikken 

Vi forbeholder os retten til at ændre denne persondatapolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.   

 

 

Dataansvarlig, klager og kontaktinformation 

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, berigtiger eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du henvende dig til Middelfart Museum, der er dataansvarlig.

 

Middelfart Museum  

Algade 8 

5500 Middelfart 

Tlf.: 64 41 47 41 

e-mail: info@middelfart-museum.dk 

 

Har du en klage over behandlingen af dine personoplysninger kan du rette henvendelse til

 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5. sal

1300 København K

Tlf.: 33 19 32 00

e-mail: dt@datatilsynet.dk   

Denne hjemmeside anvender cookies

For yderligere detaljer omkring disse og om hvordan du håndterer dine indstillinger, se vores Cookie Politik.

Jeg accepterer cookies