I sommeren 2020 kan du opleve Psykiatrisk Samling og den omkringliggende park med en guide.
Vi tilbyder både morgenture, eftermiddagsture og aftenture på faste dage - Læs mere herunder.

Kom med på en morgentur i parken på byens tidligere sindssygehospital. Hør om tankerne bag hospitalets arkitektur og få historien om patienter, personale og behandlingsformer. Turen slutter i Psykiatrisk Samling, en udstilling om Middelfart Sindssygehospital 1888-1999.

Mødested: Udenfor Teglgårdsparken 17.

Praktisk information: Påklædning efter vejret. Ikke egnet for børn under 10 år. Turen varer ca. 45-60 minutter og museets udstilling kan ses på ½ til 1 time.

Medbring billetten på dagen - Minimum 10 og max 25 personer.

Kom med på en aftentur i parken på byens tidligere sindssygehospital. Hør om tankerne bag hospitalets arkitektur og få historien om patienter, personale og behandlingsformer. Turen slutter i Psykiatrisk Samling, en udstilling om Middelfart Sindssygehospital 1888-1999.

Medbring billetten på dagen - Minimum 10 og max 25 personer.

Kom med på en eftermiddagstur i parken på byens tidligere sindssygehospital. Hør om tankerne bag hospitalets arkitektur og få historien om patienter, personale og behandlingsformer. Turen slutter i Psykiatrisk Samling, en udstilling om Middelfart Sindssygehospital 1888-1999.