Frivillige arbejdsgrupper

 

Et stort antal frivillige yder en uundværlig indsats for Middelfart Museum - som kustoder eller registratorer eller i en af de forskellige grupper, som beskæftiger sig med et bestemt lokal- eller kulturhistorisk tema. Mange er specialister inden for deres felt og sidder inde med en faglig viden og et lokalkendskab, som vi ville have svært ved at klare os uden.
Men selvfølgelig behøver man ikke at være specialist for at deltage i det frivillige arbejde, og i næsten alle grupper er der plads til nye medlemmer. Og man må meget gerne deltage i mere end én arbejdsgruppe.

 

Har du lyst til at høre mere om at være frivillig på museet, så venligst kontakt os på 64 41 47 41.

 

Du kan læse mere om de frivillige arbejdsgrupper herunder.

 

 

Arkiv-gruppen

Arkiv-gruppen arbejder med materialerne på byarkivet. De registrerer billeder, ordner materialer, gennemgår negativer og meget andet. Nogle renskriver folketællinger og kirkebøger og lægger data ind i det store KIP-system til brug for alle, der arbejder med slægtsforskning og lign. via internettet.

 

Arkivgruppens frivillige medarbejdere er: 

Hanne Christensen, Vivi Mortensen, Lisbeth Vognsen, Ida Duedahl, Birthe Kolls, Leif Horsmark, Erik Christiansen, Anne Pedersen, John Pedersen, Ole Brøndum, Elizabeth Andersen, Niels-Erik Sørensen, Pelle Dalsgaard-Petersen og Inge-Britt Nilausen.

 

 

 

Psykiatri-gruppen

Psykiatri-gruppens arbejde centrerer sig om Psykiatrisk Samling og Middelfart Sindssygehospitals historie.Gruppen har i årenes løb stået for indsamling af samlingens genstande og arkivalier og var selvsagt dybt involveret i opbygningen af den nuværende udstilling, som åbnede i sommeren 2006.

 


Frivillige og museumsleder på Psykiatrisk Samling. Foto fra 2015. 

Fra venstre: Else, Maiken, Jonna, Kaj Ove, Margit, Hans og Gert. Martin var ikke tilstede.

 

Psykiatrigruppens frivillige medarbejdere er:

Martin Ernst, Else Toft, Margit Thede Jørgensen, Jonna Jørgensen, Gert Nelander, Kaj Ove Nielsen og Hans Møller Jensen. 

 

 

 

 

Henner Friisers Hus-gruppen

Gruppen består af en engageret gruppe frivillige som varetager kustodejobbet i det gamle hus. 

 

Henner Friisers Hus-gruppen består af:

Hanne Mousing Andersen, Niels Svendsen, Niels Brems, Kisjan Andersen, Kirsten Kristoffersen, Dorthe Hvenegaard, Bente Holm og Karen G. Ottesen.

 

 

 

 

Café- og butiksgruppen i Algade 8

Gruppen består af en engageret gruppe af frivillige, der varetager kustodejobbet i indgangen, museumsbutikken og kræser for vores gæster i Café Inga. Desuden har vi en bagegruppe, der står for alle lækkerierne vi serverer i Café Inga.

 

Café- og butiksgruppen i Algade 8 består af:

Christine Beelaerts (bagegruppen), Jette K. Larsen (bagegruppen), Bente M. Clausen (bagegruppen), Lene Andersen, Inge Sehested-Kjærsgaard, Randi Duus, Gerda S. Weltz, Eleanor Jensen, Inge Madsen, Barbro Molid, Sonja Diamant Gry, Bodil Høyer, Bente Holm, Kirsten Kristoffersen, Kirsten Carstensen, Ketty Jacobsen, Karen G. Ottesen, Dorthe Hvenegaard, Ingrid Frederiksen, Anni Jensen, Eva Kjær Michelsen, Anna Grethe Jørgensen, Kirsten Pedersen, Alice Støvring og Kisser Carlsen.